joi, 25 aprilie, 2024

S-A AFLAT! Ce SALARIU URIAS castiga Gabriela Cristea de la Kanal D!

Distribuie:

Publicat:

S-a aflat motivul exact pentru care Gabriela Cristea face scandal de cand se vorbeste despre plafonarea indemnizatiile de crestere a copilului la maximum 8.500 lei! Salariul ei fabulos!

A prezentat o lunga perioada de timp emisiunea Nora pentru mama la Kanal D, insa Gabriela Cristea a renuntat la emisiune dupa ce a cerut un salariu mai mare, dar a fost refuzata.  

Ulterior a revenit tot la Kanal D, iar turcii i-au oferit un salariu fabulos pentru a fi gazda emisiunii Te vreau langa mine, prezentata de Viorica si Ionita din Clejani. Cei doi castigau lunar, impreuna, 10.000 de euro, dar turcii au fost mai darnici cu fosta lor colaboratoare.

I-au oferit 11.000 de euro luna, potrivit click.ro, si totul a mers excelent pana cand actualul sot, Tavi Clonda s-a certat cu managementul companiei si a fost dat afara. Gabriela a intervenit si i-a fost pus in vedere sa-si ia un concediu mai lung.

Fiind insarcinata in 6 luni, perioada de pauza ii prinde bine Gabrielei Cristea, care nu e ezitat sa critice Guvernul ca doreste sa plafoneze indemnizatiile de crestere a copilului la maximum 8.500 lei. Aplicand legea de acum, acesteia i-ar reveni mult mai multi bani si s-ar bucura de un concediu maternal foarte bine platit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img