vineri, 29 martie, 2024

S-a aflat cel mai mare secret al fostei vedete de la Acasa TV si Pro TV! Ioana Ginghina este, de fapt, la al doilea divort

Distribuie:

Publicat:

Ioana Ginghina a divortat de Alexandru Papadopol si incearca sa treaca peste acest ”soc” sentimental. Dar vedeta este un caracter puternic, asa cum a demonstrat de foarte multe ori, de-a lungul timpului, astfel ca priveste optimista catre viitorul mai mult sau mai putin indepartat.

Ioana a recunoscut ca a fost ”grabita” atunci cand s-a maritat, insa este transanta. Si-a facut ”damblaua” cu maritatul si va fi mult mai atenta de acum incolo. Chiar recunoaste ca dorea neaparat sa se marite, considerand ca ”atunci” era ”mai disperata”.

„Vreau sa fiu mai atenta de data asta pentru ca m-am grabit! De fiecare data m-am grabit! Acum gata, mi-am facut damblaua cu maritatul. Nu mai tin neaparat sa ma marit, poate atunci eram mai disperata!’, a declarat Ioana Ginghina pentru VIVA!.

”A fost o nebunie si am zis „ok, hai sa ne casatorim!”

Ioana Ginghina a facut si o dezvaluire de senzatia. A mai fost casatorita o data, inainte de a deveni sotia lui Alexandru Papadopol. Si atunci a fost vorba despre o casatorie in ”viteza maxima”, cu taxa de urgenta platita fiindca viitorul sot pleca in strainatate.

„Putina lume stie ca eu am mai fost maritata o data, inainte de Alexandru, la 21 de ani. Si-atunci, cu Alexandru n-am mai fost asa disperata sa ma marit, dar el a zis sa ne casatorim. Nu cred ca aveam o saptamana sau doua de relatie. A fost o nebunie si am zis „ok, hai sa ne casatorim!’. Mi s-a parut comic! Am depus acte, am platit taxa de urgenta pe motiv ca pleaca el in strainatate si asa a fost. Dupa o saptamana ne-am casatorit. Era bine daca mai stateam cateva impreuna ca poate nu se ajungea aici!’, a spus Ioana Ginghina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img