miercuri, 24 aprilie, 2024

S-A AFLAT! Cine e TANARA care a fost vazuta tinandu-se de mana cu Dacian Ciolos!

Distribuie:

Publicat:

Abia acum s-a aflat. Fostul premier, Dacian Ciolos, a fost surprins de paparazzi in compania unei tinere, in aeroport. Cine e misterioasa aparitie feminina? Contactat de o revista mondena, Ciolos a spus ca este o prietena din Zalau.

Tanara misterioasa este Andrada Morar si este membra a staffului celebrei si puternicei companii americane de consultanta politicaKetchum. Are 30 de ani si este din Zalau, orasul natal al fostului premier. Lucreaza de peste sapte ani in cadrul companiei Ketchum, ocupand diverse functii, iar din ianuarie 2016 este vicepresedinte si director pentru strategie digitala, conform sursazilei.ro. Dacian Ciolos nu s-a ferit sa se afiseze, in trecut, in compania acestei tinere. Chiar cand era prim-ministru, in cadrul unei vizite la New York, s-a intalnit, pe 21 septembrie 2016, cu Andrada Morar, chiar la solicitarea lui, dupa cum afirma chiar „prietena din Zalau”.

Kentchum este cea mai veche agentie de relatii publice din America, infiintata in 1919. Are 23 de agentii deschise in toata lumea si 46 de firme afiliate (printre care una si in Romania). Ketchum Worldwide apartine grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin si Gazprom, dar care apare si intr-o relatie cu firme din Romania care au lucrat pentru SRI si Laura Codruta Kovesi. Firma The Group, condusa de Mihaela Nicola, cunoscuta pentru faptul ca a oferit consultanta de imagine si comunicare Laurei Codruta Kovesi, a intrat in 2012 in parteneriat cu firma Omnicom Group, care, intre 2006-2015, s-a ocupat de PR-ul lui Vladimir Putin in Statele Unite si Uniunea Europeana, mai spune sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img