vineri, 19 aprilie, 2024

S-a aflat! Cine era seful lui Eugen Stan, omul care l-a acoperit pe acest pedofil

Distribuie:

Publicat:

Dupa trei zile de cautari, oamenii legii l-au prins pe suspectul de pedofilie, care a ingrozit Bucurestiul. El se numeste Eugen Stan si este politist in cadrul Brigazii Rutiere.

Acesta a intrat in Sistem in 1990. El a lucrat, pe rand, ca agent de Politie Comunitara, apoi ca jandarm, iar, din anul 2010, este politist rutier.

In cadrul Brigazii Rutiere, Stan castiga 3.500 de lei pe luna. Potrivit Adevarul, pana sa fie retinut, Eugen Stan era soferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, seful Serviciului Supraveghere Rutiera, din cadrul BPR.

Patru case si patru terenuri

Potrivit declaratiei de avere, Rene Vornicu detine, impreuna cu sotia sa, doua apartamente, achizitionate prin contract de vanzare-cumparare,  doua case de locuit, dobandite prin mostenire, si un teren intravilan.

De asemenea, pe numele sau, seful lui Eugen Stan mai are trei terenuri, dintre care doua agricole si unul intravilan. In proprietate, Vornicu are si o masina marca Volkswagen.

Rene Emanuel Vornicu are si datorii. El trebuie sa plateasca o ipoteca de 50.000 de euro, pana in anul 2027. Conform documentului verificat de Bugetul.ro, in 2016, Emanuel Vornicu a avut un salariu anual de 90.000 de lei, circa 7.500 de lei pe luna.

Sotia sa a incasat 60.000 de lei, suma ce reprezinta salariul anual al acesteia, si 6.000 de euro, bani proventi din chirii. In plus, Emanuel Vornicu a obtinut si 4.000 de lei, din activitati agricole.

Potrivit declaratiei de interese, seful politistului acuzat de pedofilie este membru al Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), in fruntea caruia se afla Dumitru Coarna.

sursa: bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img