vineri, 19 aprilie, 2024

S-a aflat! Cine este preotul suprins, saptamana trecuta, la pacanele

Distribuie:

Publicat:

Detalii de ultima ora ies la iveala in cazul asa spusului preot surpins, intr-un sat din Botosani, consumand alcool si jucand la ''pacanele''. Din datale oficiale, barbatul care juca la pacanele si era imbracat in straie preotesti, reiese faptul ca nu e un slujitor al Domnului. Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Iasilor, a declarat ca, biserica nu are nicio legatura cu faptele si cu aparitia asa spusului slujitor al Domnului.

Imagini care nu mai au nevoie de nicio prezentare! Un preot din Botosani: Cu berea in mana si jucator la pacanele 

In urma imaginilor care au aparut in spatiul public, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a facut cercetari, iar descoperirea facuta e una incredibila. Se pare ca barbatul nu face parte din viata monahala si nici nu ar fi preot, el purtand fara nicio explicatie hainele preotesti.

”In legatura cu filmarea care a inceput sa circule in spatiul public si despre care se spune ca infatiseaza «un preot botosanean care joaca la pacanele», fac precizarea ca personajul din inregistrarea video nu este nici preot, nici calugar, nici din judetul Botosani, nici din alt judet al Arhiepiscopiei Iasilor. Dupa datele pe care le avem, este doar in trecere prin zona Moldovei si, cel mai probabil, poarta in mod abuziv o imbracaminte care l-ar putea asocia cu o fata bisericeasca”, a declarat pr. Constantin Sturzu, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Iasilor, potrivit spynews.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img