sâmbătă, 27 aprilie, 2024

S-a aflat! Uite cum arata casa lui Kim Jong-Un! Imagini fara precedent – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Stim cu totii ca Kim Jong-Un conduce una dintre cele mai restrictive si inchise tari din lume. Datorita regimului comunist condus de dictatorul Kin Jong-Un, nimeni nu are acces la viata reala a populatiei. Coreea de Nord este una dintre cele mai sarace tari din lume, dar luxul si opulenta lui Kim Jong-Un au devenit un subiect intins de dezbatere. Un jurnalist rus a dezvaluit lumii intregi, conditiile in care traieste actualul conducator al statului Nord Coreean. 

Jurnalistul rus Valery Sharifulin a surprins imagini uimitoare in Coreea de Nord, inclusiv in una dintre locuintele lui Kim Jong-un. El a reusit acest lucru datorita faptului ca l-a insotit pe ministrul de externe al lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, in vizita efectuata saptamana trecuta.

Jurnalistul rus a avut acces fara precedent, permitandu-i-se sa surprinda imagini rare, inclusiv intr-o casa a lui Kim Jong-un. Totusi, la o privire mai atenta, se poate remarca faptul ca totul a fost pregatit cu atentie inainte, nord-coreenii fiind foarte atenti cu ceea ce lasa sa fie fotografiat. Conform presei internationale, Kim Jong-un ar avea 12 case, dar nimeni nu are voie sa patrunda, acestea fiind pazite non-stop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img