joi, 28 martie, 2024

S-a anuntat suma de bani pe care i-ar putea primi Daniel Ghita si Catalin Morosanu, in cea mai importanta bataie a lui 2019

Distribuie:

Publicat:

Meciul care va stabili cine e cel mai bun "greu" din România va aveal loc în 2019. Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu îşi dispută supremaţia, iar bursa pentru fiecare e una pe măsură.

"Este un meci care îşi pun la bătaie până şi onoarea şi cel care va pierde va suferi mult. 100% nu e un meci care l-ai pierdut şi te mai baţi după două luni. La valoarea reală a acestui meci, la nivelul ăsta de popularitate, spun că ambii sportivi merită o bursă de minimum 50.000 de dolari pentru fiecare", a spus promotorul Eduard Irimia, la Digi Sport.

"Dacă o luăm după palmares, atribute fizice, Ghiţa ar trebui să câştige, dar Moroşanu vine cu o inimă foarte mare, cu dorinţă de bătaie", a spus şi Ionuţ Atodiresei, un alt luptător ce a fost extrem de apreciat în circuit. "Indiferent de scandal, ambii cred că vor să câştige bani cât mai mulţi. Unii o reconosc, alţii nu", a spus şi Ciprian Sora, fost luptător K1 şi vărul lui Ghiţă. "Să se bată între ei să vadă care e mai bun, care e mai bun să câştige. Daţi-i drumul la bătaie nu mai staţi. Şi o singură condiţie, să mă bat în gala voastră ca sunt mândru şi în rest hai să-i dăm drumul la bătaie", a spus şi Marius Tiţă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img