marți, 19 martie, 2024

S-a automutilat! Viorel a trait drama vietii: „Eram cu drujba si…”

Distribuie:

Publicat:

Viorel Stegaru i-a povestit Mirelei Vaida o întâmplare care i-a schimbat viața. Practic, a fost nevoie doar de o singură clipă de neatenție pentru ca Viorel de la Blăgești să își trăiască următorii ani cu un defect major. „Eram cu drujba în mână și…”, a fost momentul care a șocat asistența din platou. 

Curioasă din fire, Mirela Vaida l-a chestionat pe Viorel de la Blăgești despre un defect vizibil, trecut însă cu firea de toți fanii săteanului devenit vedetă peste noapte. 

„Ai o deviație de sept, ai nasul un pic strâmb. Așa te-ai născut, sau te-a lovit cineva? Mă întreabă multă lume și am zis să te întreb” a întrebat Mirela Vaida. Soțul Vulpiței nu a stat prea mult pe gânduri și a elucidat misterul.

„Nu, nu nu…M-am suit într-un copac și am pus pe altcineva să țină scara, eram cu drujba în mână, să tai o creangă. Ăla nu a ținut scara bine și am venit de la 4 metri, am căzut, de-asta am nasul strâmb” a spus Viorel, care este de apreciat că a avut puterea să treacă peste moment și să îl privească amuzat. 

Viorel Stegaru și cariera bisericească

Viorel Stegaru, din Blăgești, a mai dezvăluit câteva aspecte neștiute din viața sa. „Eram mai mic. Eram țârcovnic (…) Părul (n. red) a mai dispărut. Aveam în jur de 20 și ceva de ani”, a menționat Viorel.

„Veronico, d-aia te-ai îndrăgostit de el, că l-ai văzut la biserică. L-ai văzut cu ochelari, cu pleata mare”, a adăugat prezentatoarea emisiunii. „Nu, n-avea ochelari”, a reacționat imediat Vulpița.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img