sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a confirmat, e semi-drogalau… Adevarul despre actorul Mihai Bendeac a iesit la iveala: Ce se intampla cu X-Factor…

Distribuie:

Publicat:

Actorul si prezentatorul TV Mihai Bendeac, in varsta de 35 de ani, le-a transmis un mesaj emotionant parintilor lui si a marturisit ca a fost „un copil cu probleme“.

Mihai Bendeac, prezentatorul show-ului „X Factor“ de la Antena 1, le-a transmis un mesaj emotionant de multumire parintilor lui, care aniverseaza 37 de ani de casnicie, potrivit adevarul.ro.

Actorul a marturisit totodata ca „a fost un copil cu probleme“, devenind mai tarziu depresiv. Bendeac a mentionat si faptul ca a avut chiar probleme cu alcoolul si drogurile.  

 „Parintii mei au implinit 37 de ani de cand s-au casatorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalau, in alte situatii complet nebun. Dar s-au descurcat. Si m-au facut mereu functional pentru o cariera grea“, a scris Bendeac pe Instagram.    Prezentatorul „X Factor“ a vorbit si despre fratele lui mai mic, Andrei, pe care il descrie ca fiind „frumos si cu o inteligenta nimicitoare“. Actorul a tinut sa le multumeasca parintilor lui, carora marturiseste ca le-a gresit de multe ori.    „Apoi, tarziu, au mai facut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenta nimicitoare, cu un spirit foarte inalt. Pe langa el, eu sunt o gluma. Le-am gresit parintilor mei de multe ori. Dar, si ei stiu asta, i-am iubit si ii iubesc cu disperare. Nu asteptati sa le spuneti alor vostri ca-i iubiti! Multumesc mama si tata! Va iubesc cu disperare!“, a fost mesajul actorului, alaturi de o fotografie cu parintii lui.

Mesajul emotionant a fost o urmare a cele mai recente editii „X Factor“, in care Mihai Bendeac, care a recunoscut ca nu a mai plans in public de 10 ani, a izbucnit in lacrimi la momentul unei concurente de 16 ani, care a fost adoptata la varsta de 6 ani. Tanara a marturisit in interviul de prezentare ca mama ei biologica este cea care nu vrea sa o vada, desi a incercat sa ia legatura cu ea, chiar si pe retelele sociale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img