News Flash:

S-a dat startul pentru ocuparea locului de manager al Spitalului Municipal Husi

19 Februarie 2014
2036 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal” Dimitrie Castroian Husi primeste cereri de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager pana in data de 23 februarie. Doritorii acestui post trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte, iar cea mai importanta ar fi ca solicitantul sa fie absolventul unui curs de management sau management sanitar. Persoanele care au aceste cursuri terminate si au si experienta in acest domeniu vor porni cu un real avantaj in fata comisiei de evaluare.

Concursul nu va fi unul usor deoarece este deja arhicunoscuta rivalitatea dintre primar si consilierii locali. Este bine de stiut ca in momentul de fata postul de manager al Spitalului “Dimitrie Castoian” este ocupat de catre sora primarului husean, numita Lucia Rotaru.

Conflictul dintre primarul Ioan Ciupilan si consilierii PDL-PNL-PSD va pune o doza consistenta de presiune asupra componentei comisiei de evaluare a dosarelor participantilor la concurs. In acest an in prezenta comisie se vor afla doi profesori universitari din cadrul Universitati De Medicina si Farmacie” Grigore T.Popa” Iasi. Iar prin prezenta acestor reputati doi domni, husenii pot avea o oarecare asigurare cat si speranta ca la examinarea finala prin intermediul acestor doua persoane, concursul va fi unul exigent si se va taia in carne vie. Si consilierii PDL care au majoritate in CL Husi vor avea un reprezentant in persoana consilierului local Catalin Tocu.

Pana in data de 26 februarie vor fi verificate dosarele de inscriere, pe 3 martie se va desfasura proba scrisa (test grila), iar in data de 7 martie, va avea loc proba prin care candidatii vor depune proiectul de management gandit. Data finala in care va fi desemnat castigatorul acestui concurs va fi de 10 martie, dupa rezolvarea tuturor contestatiilor. Atunci se va sti cine va fi persoana “Mana Tare” din conducerea spitalului husean, acesta avand sa i se inmaneze soarta a peste douazeci de mii de locuitori ai Mun. Husi cat si a catorva mii de persoane de prin apropierea municipiului Husi.

Taxa pentru inscrierea in concurs pentru ocuparea postului de manager in cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” Husi va fi de 700 de lei.

dimitrie castroian husi ioan ciupilan pdl pnl psd catalin tocu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026828 (s)