luni, 18 martie, 2024

S-a deschis ghiseul de înmatriculări auto din Barlad

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, începând cu data de 06.04.2021, a fost pus la dispoziția Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui un spațiu adecvat pentru desfășurarea în bune condiții a activității ghișeului din Bârlad.

Personalul SPCRPCIV Vaslui se va muta, în perioada imediat următoare, din incinta clădirii Poliției Municipale Bârlad, în noul spațiu situat pe strada George Enescu, nr. 4, bl. G2, parter (fostul sediul al Poliției Locale). Acesta a fost dotat cu mobilier și este în prezent complet funcțional.

„După cum se știe, eforturile noastre de a deschide un punct de lucru la Bârlad, cel puțin pentru înamtriculările auto, au demarat încă de anul trecut. Au avut loc câteva deplasări la București, unde am găsit înțelegere și am putut începe discuții în concret. Acum, ghișeul de la Bârlad, care a fost deschis temporar în sediul Poliției Municipale, se va muta într-un spațiu adecvat, spunem noi, pentru această primă etapă. Urmează, evident, în perioada imediat următoare, în colaborare cu SPCRPCIV Vaslui, să analizăm atât prelungirea programului de lucru (luni-vineri: 08.00 – 16.00, n.r.), cât și extinderea activității cu publicul și pe segmentul permise de conducere. Vreau să menționez că deschiderea acestui ghișeu nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Instituției Prefectului Județului Vaslui și al subprefectului cu atribuții în domeniu”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

De menționat că noul ghișeu de la Bârlad va fi deschis publicului, doar pentru înmatricularea vehiculelor, în fiecare zi de marți și joi, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img