News Flash:

S-a infiintat Asociatia Parinti pentru Ora de Religie - filiala Vaslui

3 Martie 2015
2721 Vizualizari | 1 Comentarii
La sfarsitul lunii februarie, la Casa de cultura „C. Tanase” din municipiul Vaslui a avut loc sedinta de constituire a filialei judetene a Asociatiei „Parinti pentru Ora de Religie”.

La eveniment au fost prezenti dl. Romeo Mosoiu, vicepresedinte APOR, pr. Cosmin Gubernat, consilier cultural al Episcopiei Husilor, d-na Monica Mocanu, inspector pentru disciplina Religie in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, precum si peste 100 de parinti interesati de statutul orei de Religie.

S-au discutat mai multe probleme, printre care statutul si scopul Asociatiei „Parinti pentru Ora de Religie”, statutul actual al orei de Religie in invatamantul preuniversitar, decizia CCR si indemnul de a se completa cererile pentru inscriere, probleme si sesizari din teritoriu cu privire la completarea cererilor de inscriere, alegerea presedintelui, vicepresedintilor, secretarului si cenzorului filialei APOR Vaslui.

Parintii prezenti au constituit APOR – filiala Vaslui, alegand ca presedinte pe d-na Coman Monica- psiholog, vicepresedinti pe d-nele Corogeanu Maria- director de vanzari si Calin Andreea- sociolog, secretar pe d-na Nela Bors – grefier, si cenzor pe dl. Cristian Manole- economist.  Dorinta acestora este de a infiinta filiale locale in toate orasele judetului Vaslui, precum si in comune.

Toti parintii care au copii in invatamantul preuniversitar si doresc ca acestia sa studieze in continuare Religia, sunt asteptati sa devina membri ai acestei Asociatii.

municipiul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

carmen  | #1850
Cand s-au deasfiintat spitalele, cand s-au redus paturile din spitale, cate Asociatii s-au infiitat si la cate comune? Atunci biserica si acesti oameni unde erau, de ce nu s-au mobilizat? Nu are important? Nu a avut nimic de zis ?
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1010 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030669 (s)