sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a maritat cu printul, dar mama ei plange pentru ea, mai nefericita ca niciodata! Nu-si inchipuia o astfel de viata pentru fiica ei… Uite ce i-a cerut familia regala sa faca

Distribuie:

Publicat:

O mama a carei fiica se casatoreste cu un print va fi, probabil, in al noualea cer de fericire, totusi, se pare ca nu acesta este si cazul Doriei Ragland, mama ducesei Meghan Markle. Surse din anturajul femeii spun ca aceasta este in prezent extrem de nefericita.

Se pare ca Doria a fost obligata sa semneze un contract/document in care se stipuleaza e stipuleaza ca nu are voie sa vorbeasca cu nimeni legat de noua viata a fiicei sale: „Doria nu poate manca, vorbi sau sa deschida gura pe subiectul Meghan fara aprobarea familiei regale britanice”, a declarat o sursa.

Datorita acestui contract, mama lui Meghan nu mai poate vorbi nici cu cei mai buni prieteni despre cum a fost nunta regala. Odata intoarsa acasa de la Londra nu a putut povesti nimanui cum a fost, desi toata lumea astepta sa auda impresii ”din interior”.

„Prietenii o intreaba cum a fost nunta, cum a fost mancarea, cum o duce Meghan si tot ce poate face Doria e sa dea din umeri”, a explicat sursa. ”Nu a spus niciun cuvant. E trist. Biata femeie arata si se simte nefericita”, mai spune aceasta. Si pe buna dreptate, ce mama ar putea trece cu fruntea sus prin astfel de momente? Cum sa nu impartasesti cu nimeni cele mai fericite momente ale vietii?

In ciuda acestor lucuri, la nunta fiicei sale, Doria a afisat un zambet sincer si aparent multumit, chiar daca fostul sau sot o facuse de ras pe Meghan inaintea nuntii. Thomas, fostul ei sot si tatal lui Meghan, nu a semnat (inca) un astfel de document, asa ca nu s-a sfiit sa spuna presei ce a crezut despre nunta si despre costumatia fiicei sale din ziua cea mare. E drept, insa, au fost doar cuvinte de bine: ”Copilul meu arata foatre frumos si pare foarte fericit”, declara el in ziua nuntii lui Meghan. ”Mi-as fi dorit sa fiu acolo si le doresc fericire, le transmit toata dragostea mea”, potrivit libertatea.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img