News Flash:

S-a reabilitat cladirea stadionului Husi-FOTO

24 Mai 2016
3951 Vizualizari | 2 Comentarii
Cladirea batrana a stadionului municipal Husi a fost reabilitata, iar lucrarea se aproprie de final. Au fost investiti din bugetul local aproximativ 150.000 de lei. Cladirea a fost captusita si izolata termic, au fost montate geamuri de termopan, iar cel mai important lucru este faptul ca au fost reabilitate vestiare si a fost montata centrala termica pentru dusuri. Pe viitor, fostul sportiv Ion Iacob, actual consilier local si candidat pe lista PSD, garanteaza alocarea pe viitor a unor sume importante de bani pentru reabilitarea tribunelor si dotarea lor cu scaune pentru ca huseanul sa vina la Stadionul Municipal Husi sa se bucure de sport.

“In prima etapa de modernizare a Stadionului Municipal, ne-am ocupat de cladirea veche si am reusit sa o facem in totalitate functionala, am dotat vestiarele cu tot ce trebuie pentru desfasurarea activitatilor sportive. Cladirea a fost dotata cu centrale termice, urmeaza sa fim racordati la reteaua de gaz pentru ca in perioada de iarna, copiii sa se bucure de cele mai bune conditii. Avem proiecte ambitioase pentru viitor, dorim sa modernizam pista de atletism, sa fie acoperita cu un strat de zgura fina pentru ca toata lumea sa se bucure de ea. In locul actualei parcari din incinta stadionului, dorim sa amenajam un teren de minifotbal dotat cu nocturna. Acestea sunt obiectivele imediate ale PSD in domeniul sportiv.” declara pentru bzv, Ioan Iacob.

Galerie Foto

13235753_10204665708962010_1546626707_n
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

prostu` targului  | #4486
Wau! Acest personaj(Iacob Ioan) s-a ocupat de renovarea cladirii stadionului?! Si tot el urmeza sa faca si tribunele??? Si pentru asta „garanteaza ca se vor aloca sume importante”! Oare n-ar trebui sa se ocupe cineva de aceste manarii? In consiliu, e varza, vorbeste ca mutu` si voteaza ca surdu`. Dar e de inteles, in fond, asfel de oameni vrea Ciupilan in echipa lui ca s-o reformeze, etalon de „inteligenta” si „corectitudine”.
cetatean  | #4487
Ce mai stadion aveti. Bravo d-lor alesi. Al nostru nu prea e. Iacob are in tribuna firma de termopane, Toma are magazin apicol, mai incolo e unul care nu stiu ce are acolo insa vad numai baute gratare si chindii. Copiii sunt de cele mai multe ori alungati sau lasati cu portia pe teren, pe cand dl Iacob impreuna cu prietenii se relaxeaza la o miuta unde se injura ca la usa cortului pe langa copii de 2-3 ori pe saptamana. Rusine bai nesimtitilor!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1042 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022372 (s)