joi, 28 martie, 2024

S-a umplut de nervi cand a vazut ce comentariu i-a lasat bunica ei! Uite ce a scris batrana, a facut-o de ras!

Distribuie:

Publicat:

Fata din imaginea alaturata a avut parte de un moment penibil, peste care insa a trecut destul de usor. Ea si-a facut un selfie de care era foarte incantata, motiv pentru care a decis sa il seteze ca poza de profil pe Facebook. La scurt timp insa, a primit un comentariu de la bunica ei.

Curioasa, a deschis repede notificarea si l-a citit, insa nu i-a venit sa creada ochilor cand a vazut ce a scris batrana: „Cat de superba ai fi daca ai mai slabi!”, a postat femeia, cu nonsalanta. Chloe recunoaste ca, initial, a fost furioasa si a vrut sa stearga comentariul, insa ulterior s-a amuzat de situatie si a decis sa il lase.

De asemenea, sunt comentarii negative care vin pur si simplu din inferioritate si la acestea majoriatatea oamenilor decid sa nu raspunda si nici macar sa le citeasca pana la final. Chloe s-a  amuzat pe urma de comentariul primit de la bunica ei. Se poate intelege ca ele au o legatura stransa si nu se iau toate comentariile in serios.

Daca te iubesti cu adevarat vei alege in viata ta doar persoanele care te iubesc si vad in tine lucruri frumoase, vad potentialul din tine si astfel te ridica. Daca nu te iubesti, consider ca o sa alegi sa-ti petreci toata viata cu oameni care te vad mai putin inteligent, mai putin frumos, mai putin curajos, mai putin matur, decat esti tu de fapt!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img