vineri, 26 aprilie, 2024

S-au razgandit, nu mai divorteaza! Andra si David de la Mireasa, surprinsi in ipostaze tandre dupa ce au anuntat despartirea definitiva

Distribuie:

Publicat:

Împăcare incredibilă între Andra și David de la Mireasă, după ce tânăra anunțase divorțul!

Andra și David de la Mireasă și-au șocat susținătorii după ce au anunțat divorțul la doar două luni și jumătate de la căsătorie! Andra a anunțat, dezamăgită, că nu poate trage singură de această căsnicie. Fosta concurentă a simțit să se justifice în fața celor care i-au susținut împreună în tot acest timp.

" Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e… am incercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din 2, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde.

Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa", este mesajul publicat de Andra pe contul personal de Instagram.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img