joi, 28 martie, 2024

S. O. S ! BARLADENI VI SE PREGATESTE CEVA!

Distribuie:

Publicat:

Atentie la neatentie! Asa s-ar putea caracteriza ceea ce urmeaza sa se intample pe esicherul administratiei locale barladene! Dupa ce consilierul Cezar Toporas a tradat, fara a avea nicio remuscare, urmeaza ca in cel mai scurt timp sa se incerce sa se ascunda alte lucruri. Alegerea viceprimarului Roxana Miron Feraru nu a fost deloc intamplatoare , iar consilierul independent Bogdan Sarbu trage si el semnale de alarma in ceea ce urmeaza sa se petreaca. Acesta a ales reteaua de socializare pentru ca mesajul lui sa ajunga la cati mai multi barladeni.   

 “Sunt profund dezamagit si scandalizat pentru tot ce s-a intamplat in sedinta de Consiliu Local din 30 ianuarie. Pentru mine este incredibil ca votul unor consilieri locali a ajuns sa fie negociat ca la piata, ca sunt colegi (din CL, se stie) care au renuntat atat de usor la principii elementare pentru un om desemnat sa reprezinte binele unei comunitati: la bun-simt si la onoare.

Dezaprob categoric aceste jocuri murdare care nu le fac cinste celor care le-au pus in practica. Dezaprob gestul domnului Toporas de a vota cum i s-a dictat, fara sa aiba macar barbatia de a recunoaste acest lucru si de a da o explicatie pentru gestul tradarii.

De ce am votat aseara asa?  Am considerat ca dl Bica este nou in politica, ca este cunoscut drept un om corect si un profesionist. Asta mi-a dictat constiinta sa votez pentru a pune punct unei situatii incerte care a durat prea mult.Cat o priveste pe doamna Miron-Feraru, o tanara care nu are mai mult de 2 ani de experinta in munca, ma intreb cum va descalci si cum va rezolva problemele orasului. Ma intreb daca social-democratii chiar au crezut ca dumneaei este tot ce pot ei sa propuna mai bun, sau doar a fost doar o optiune targuita in Piata, actualul loc de munca al acesteia

Dar ce se urmareste de fapt?
1. Tarife mai mari la salubritate si cresterea pretului la apa si canalizare pentru barladeni
2. Stergerea urmelor pentru jaful anterior alegerilor din 2016 (voi publica dovezile la momentul oportun)
 3. Controlul resurselor pentru propriile nevoi si mentinerea „la butoane” a celor care au condus Barladul si pana in 2016.

Acestea sunt cele trei mize ale alegerii viceprimarului din Barlad, pentru ca toate aceste masuri trebuie luate in liniste, fara scandal si fara proteste din partea barladenilor. Din punctul meu de vedere, in momentul de fata in Consiliul Local Barlad este o majoritate compusa din primarul Dumitru Boros si PSD, care are ca miza cele trei puncte pe care le-am amintit la inceput. M-am impotrivit cresterii tarifelor la salubrizare si am inaintat solutii pentru a nu ne bate joc de banii oamenilor. Ma voi impotrivi cresterii pretului la apa si cresterii tarifului la canalizare, care vor fi majorate nu mult dupa 1 februarie. Ma voi impotrivi celor care isi imagineaza ca pot fi sterse urmele pentru ceea ce s-a intamplat pana in 2016. Alegerea viceprimarului nu e o discutie despre PSD, PNL sau Bogdan Sarbu, ci despre cum ne raportam la cele trei puncte de mai sus. Am avertizat public ca aici se va ajunge, inclusiv presa a scris de nenumarate ori. Doar actualul presedinte al PNL Barlad, Dumitru Boros, era „necunoscator”. Chiar asa? In acest moment, Barladul are restante fabunoase, nu poate aplica pentru niciun proiect de infrastructura pe fonduri europene. Pentru a acoperi incompetenta asta si pentru ca „sistemul” sa produca in continuare bani pentru oamenii sai, era nevoie de o alianta, care acum a devenit transparenta: Dumitru Boros – PSD. Poate uneori v-ati indoit de mine sau de buna mea credinta, timpul a demonstrat ca am avut dreptate, iar in Consiliul Local voi respecta si de acum inainte mandatul pe care l-am primit in partea barladenilor ca independent: sa reprezint interesele lor.

 Urmariti, pana atunci, ce se intampla cu costul utilitatilor si cu gasirea responsabililor pentru dezastrul din Barlad, inainte si dupa 2016″ scrie Bogdan Sarbu.      

Asadar ceea ce era de demonstrat a fost demonstrat! Ramane de urmarit daca edilul Barladului , Dumitru Boros, va ramane fidel partidului sau va alege independenta cu o tenta de rosu!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img