vineri, 29 martie, 2024

Sărbătoarea Teiului la Bursuci, comuna vasluiana Epureni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Duminica 3 iulie,, satul Bursuci, din comuna Epureni, a găzduit o nouă ediție a uneia dintre cele mai populare sărbători locale. Este vorba despre Sărbătoarea Teiului, ajunsă la cea de-a 23-a ediție.

La sărbătoare au participat președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan.

După doi ani de pauză, pe scena amenajată în același loc ca și în ceilalți ani a fost pregătit un spectacol muzical cu artiști amatori și profesioniști.

Pe scenă au urcat artiști îndrâgiți, precum Lorena, Silvia Ene. Nadia Duluman, trupa Chihlimbar și Ticy, care au reușit să ofere momente de neuitat pentru cei prezenți.

„Este o sărbătoare de suflet care a devenit tradiție pentru cei din comuna Epureni. Mulțumim doamnei primar Carmen Bilbie pentru invitație. Muncim cu toții un an, dar vine vremea să ne mai tragem și sufletul, să petrecem împreună! Programul artistic pregătit de organizatori a fost pe placul celor prezenți, care s-au bucurat de sărbătoare și de muzica bună”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img