News Flash:

"Să se uite în oglindă!" Angelica Stoican sare în apărarea fiicei sale! Ce spune despre acuzațiile pe care Olguța Berbec i le aduce Niculinei Stoican

9 August 2022
285 Vizualizari | 0 Comentarii
sa se uite in oglinda angelica stoican sare in apararea fiicei sale ce spune despre acuzatiile pe care olguta berbec i le aduce niculinei stoican

Mama Niculinei Stoican intervine în scandalul artistei cu Olguța Berbec!

Angelica Stoican a făcut primele declarații, după ce conflictul dintre fiica ei și Olguța Berbec a luat amploare. Niculina Stoican a fost acuzată de colega ei de breaslă că i-a furat piesa “Dragoste veche și nouă”, pe care aceasta a lansat-o în 2016.

Angelica Stoican, despre Olguța Berbec: "Să se uite în oglindă și să se gândească cu mintea și sufletul!"

Angelica Stoican  a sărit în apărarea fiicei sale, după ce între Niculina Stoican și Olguța Berbec a izbucnit un adevărat scandal.

Cele două au ajuns chiar să dea declarații în fața instanței, asta după ce Olguța Berbec și-a acuzat colega de breaslă că i-a furat o melodie. Mama Niculinei Stoican nu s-a mai putut abține și a reacționat dur: "Cu pandemia aceasta, ne-am îndepărtat unul de altul. Oamenii își pierd cumpătul și tot răul se cuibărește… Dacă nu aveam eu repertoriul din Mehedinți, astăzi nu mai era niciuna! Toate au crescut sub umbrela mea.Și dacă ești frumoasă nu contează numai asta.

Continuarea pe wowbiz.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031682 (s)