vineri, 29 martie, 2024

S.T.P.F.Husi:Bunuri fara documente justificative, confiscate de politistii de frontiera-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au depistat si confiscat scutece si produse cosmetice, in valoare totala de 142.040 lei, pe care doi barbati cu dubla cetatenie le transportau, fara sa detina documente legale.

*In data de 9 martie, in jurul orei 22.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Rasesti, un autocamion marca Volkswagen, inmatriculat in R. Moldova, condus de Ion C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 48 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite 34 baxuri ce contineau 1020 bucati scutece de unica folosinta, pentru care barbatul nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.

*Jumatate de ora mai tarziu, acelasi echipaj al politistilor de frontiera a oprit pentru control, o autoutilitara marca Mercedes Sprinter, inmatriculata in Franta, condusa de Tudor M., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 28 de ani.

La controlul specific efectuat asupra autovehicului s-a constatat ca cetateanul in cauza transporta 1.104 bucati produse cosmetice de diferite tipuri, avand inscriptionate insemne ale unor marci cunoscute, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.

“Cu privire la cele constate, barbatii au declarat ca au achizitionat bunurile cu intentia de a le comercialiaza pe teritoriul Republicii Moldova.Politistii de frontiera i-au sanctionat contraventional pe cei doi barbati si au ridicat bunurile, in valoare totala de 142.040 lei, in vederea confiscarii. Produsele cosmetice urmeaza a fi expertizate, pentru a se stabili autenticitatea acestora.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img