marți, 19 martie, 2024

Să vezi şi să nu crezi! Fabrica ce producea clandestin elicoptere, descoperita de politistii din Republica Moldova (VIDEO)

Distribuie:

Publicat:

O descoperire șocantă a fost făcută de forțele de ordine din Republica Moldova, în urma unei percheziții în raionul Criuleni! Este vorba despre o fabrică ce producea clandestin elicoptere.

Aparatele de zbor, la aspect exterior identice modelului de elicoptere sovietice Kamov Ka-26, erau produse în condiții clandestine, urmând a fi exportate ilegal în statele din spațiul CSI, potrivit unui comunicat al autorităților de peste Prut.

În urma descinderii, oamenii legii au descoperit nu mai puțin de 10 elicoptere, aflate la diferite etape de finisare, toate produse în lipsa actelor permisive necesare și documentelor de proveniență pentru piesele și utilajele folosite.

Procurorii și poliția din Republica Moldova efectuează percheziții la baza de producere, amplasată într-o localitate din raionul Criuleni, pe malul râului Nistru, dar și la domiciliile persoanelor implicate pentru acumularea probatoriului necesar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img