vineri, 26 aprilie, 2024

„ SA CUNOASTEM CERUL” , EDITIA A -IV-A

Distribuie:

Publicat:

Observatorul Astronomic si Astroclubul “Perseus” din cadrul Muzeului “Vasile Parvan” Barlad va organiza in perioada 19 – 23 iulie 2017, Tabara de Astronomie “Sa cunoastem cerul!”, editia a IV-a.

Locul desfasfasurarii: Rezervatia Naturala Badeana, comuna Tutova, judetul Vaslui (circa 15 km sud de Barlad).
Taberele de astronomie sunt dedicate in special membrilor clubului de astronomie, dar si altor persoane pasionate de acest domeniu.

Cei care doresc sa participe la aceasta activitate sunt asteptati, luni 17 iulie 2017, ora 18:00 la sedinta organizatorica de la sediul Observatorului Astronomic. Atunci o sa discutam mai multe aspecte legate de organizarea taberei.

De asemenea cine va participa in tabara trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte:

1. Aveti nevoie de cort pentru campare, locatia este izolata (cea mai apropiata localitate este la circa 5 km);
2.Trebuie sa aveti la voi haine groase si o pelerina de ploaie;
3.Spray pentru insecte (tantari, capuse);
4.Alimente neperisabile si apa potabila pentru cel putin doua zile (o sa avem asigurata apa pentru dus si consum, dar este recomandat sa aveti si la voi);
5.Cei care dispun de masina personala (chiar este  recomandabil  sa veniti cu aceasta) pentru ai ajuta cu transportul! Organizatorii asigura transportul echipamentelor destinate observatiilor astronomice si a membrilor clubului de astronomie);
8.In limita posibilitatilor este bine  sa aveti la dvs cel putin o masa plianta si cateva scaune de camping.
Plecarea in tabara va fi miercuri: 19 iulie 2017, ora 9:00 dimineata, din fata Pavilionului “Marcel Guguianu” (PLANETARIU).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img