joi, 28 martie, 2024

Sa fie BASESCU premierul lui IOHANNIS?

Distribuie:

Publicat:

Visul lui Traian Basescu de a deveni premier dupa alegerile parlamentare din decembrie nu este chiar o himera, desi PMP nu e sigur ca va intra in Parlament. Fostul presedinte se autopropune premierul lui Klaus Iohannis si spune ca se incadreaza cerintelor impuse de actualul presedinte.

„Nu sunt inculpat in niciun dosar. In mod categoric as putea fi premierul lui Iohannis, care sa-i permita somn adanc ca are cui sa lase tara. Am dat declaratii la Parchet, am facut tot ce mi s-a cerut. Pot fi premierul lui Iohannis. Eu l-am refuzat pe el pentru functia de premier”, a spus Basescu.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat ca varianta nu este realizabila, dar nu a exclus aceasta posibilitate. “Ne vom amuza dupa alegeri. Nu este realizabila. Are cativa sustinatori, dar ideea nu este sustenabila la nivel de tara. Inseamna ca am fi loviti de amnezie. Nu spun ca este exclus. Prin forta neprevazutului, se poate intampla orice. Cum pot sa vin, eu, daca ti-am creat niste neajunsuri foarte mari, sa ma autopropun premier? Sfideaza orice.”, a spus numerologul la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img