joi, 25 aprilie, 2024

SAJ Vaslui constata o crestere de doar 10 procente in solicitari: vasluienii au ascultat sfatul medicilor si au evitat razele solare

Distribuie:

Publicat:

Serviciul de Ambulanta al Judetului Vaslui are in evidenta, in ultimele 24 de ore, un numar de 147 de solicitari. In procente asta inseamna doar 10% fata de o perioada obisnuita, in conditiile in care asupra judetului este activ un COD GALBEN DE CANICULA. Mai dramatic este pentru salvatorii care activeaza pe batranele ambulante, ce nu au aerul conditionat functional si sunt obligati sa suporte caldura inabusitoare.

 “Au fost 147 de solicitari in ultimele 24 de ore. Se constata o crestere de 10% fata de o perioada obisnuita. Au fost 8 solicitari din loc public: 4 lipotimii si 4 stari de ebrietate. Fara alte probleme deosebite. Se pare ca pacientii au ascultat sfaturile medicilor si evita expunerea la soare. Mai greu este pentru salvatori, deoarece jumatate din ambulante nu au aer conditionat functional, din cauza vechimii parcului auto. Se fac eforturi pentru remediere”, a declarat dr. Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img