sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sala Polivalenta Vaslui:”Fotbalul aduce bucurii de Craciun”

Distribuie:

Publicat:

Sala Polivalenta a gazduit un turneu de futsal caritabil, ce face parte din campania umanitara ”Fotbalul aduce bucurii de Craciun”, initiata de Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui si Asociatia ”Solidar”.

Competitia s-a bucurat de un real succes, participand echipele Inter Traian Under 19, Selectionata Ligii a cincea, Atletico Vaslui si Prietenii, Selectionata Ligii a patra.

Turneul a fost castigat de Selectionata Ligii a patra, care s-a impus in finala mare cu scorul de 6-5, la lovituri de la 7 m, dupa ce in timpul regulamentar de joc, cele doua echipe se aflau la egalitate, scor 2-2.

In primul meci, Selectionata Ligii a patra a trecut de Atletico Vaslui si Prietenii cu scorul de 6-0, iar Inter Traian a trecut de Selectionata ligii a cincea cu scorul de 2-1, ocupanta locului 3, care a invins in finala mica Atletico Vaslui si Prietenii, scor 4-1.

Cei mai buni portari au fost Stefan Chisca (Inter Traian) si Bogdan Cernat (Atletico Vaslui), iar Gabi Parvu (Juventus Falciu) a fost golgheterul turneului.

Organizatorii i-au desemnat pe Ovidiu Olaru (Inter Traian) si Ionut Cezar (Selectionata ligii a patra) cei mai buni jucatori din competitie.

La acest turneu, spectatorii si jucatorii au facut donatii, darurile urmand a ajunge la o serie de copii nevoiasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img