News Flash:

Salonul de Grafica Satirica la Husi-UN SUCCES-Galerie FOTO

9 Octombrie 2014
3990 Vizualizari | 0 Comentarii
Toamna Culturala huseana nu putea incepe fara deja arhicunoscutul Salon de Grafica Satirica DAMIGENIUS, organizat de Casa de Cultura” Alexandru Giugaru” Husi. Tema evenimentului a fost REALITY SHOW. Aceasta fiind la a 3-a editie in care fondatorul DAMIGENIUS, CRiSTIAN MARCU absenteaza motivat.

Cristian Marcu, s-a stins din viata, luni, 25 iunie 2012, la ora 14, dupa o cumplita suferinta. Graficianul husean, in varsta de doar 53 de ani, a fost inmormantat miercuri, 27 iunie, ora 13, in Cimitirul din Husi. Reaminm faptul ca renumitul caricaturist Cristian MARCU a fost desemnat cetatean de onoare a municipiului husean.

Anul acesta, sambata, 4 octombrie 2014, la salonul de grafica au participat cu lucrari artisti precum: Doru AXINTE; Mihai BOACA; Octavian BOUR; Pavel BOTEZATU; Constantin CIOSU; Constantin PAVEL si Romeo RAILEANU.

De la eveniment nu au lipsit personalitati din administratie, politica, sau invatamant, printre care amintim: Profesorul dr. Theodor Codreanu si sotia sa; Martin Cata; Sergiu Gaina, Ioan Ciupilan; consilier local Rotariu Nicoleta si Popa Catalina; Costin Clit.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta catorva zeci de elevi care au fost motivati intr-un fel sau altul sa fie prezenti la aceasta maiestuoasa expozitie.

Principala atractie a acestei festivitati a fost chiar cunoscutul grafician Romeo RAILEANU, care in tot timpul deschiderii expozitiei si a evenimentului  a lucrat la caricaturile celor prezenti, edilul municipiului Husi fiind una dintre persoanele alese de artist pentru a fi caricaturizate.

1.Image hosted by Picz.ro 1.

Image hosted by Picz.ro Image hosted by Picz.ro

Galerie Foto


reality show fondatorul damigenius cristian marcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029753 (s)