News Flash:

"Salvat prin adopţie" la Roaba de Cultură!

2 Iunie 2021
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Roaba de Cultur

Alianţa România Fără Orfani (ARFO) şi Asociaţia Tzuby's Kids, în parteneriat cu ANDPDCA, organizează evenimentul "Salvat prin Adopţie" cu ocazia zilei de 2 iunie - Ziua Naţională a Copilului Adoptat. Campania se derulează concomitent prin intermediul site-ului www.ziuaadoptiei.ro şi îşi propune să conştientizeze societatea noastră cu privire la nevoia copiilor lipsiţi de îngrijire părintească de a avea o familie.

Parcul Herăstrău la Roaba de Cultura, Zona Pescăruş va fi animat de glasurile copiilor în intervalul orar 17:00 - 19:40. Organizatorii vor avea ateliere pentru copii cu diverse teme, modelaj, ateliere de desen, zone senzoriale şi diverse jocuri individuale şi de grup şi vor lua interviuri pe scenă unor familii care au experimentat adopţia.

Evenimentul se va bucura de prezenţa Doamnei Florica Cherecheş, preşedinte ANDPDCA, de Profesorii trăsniţi de la Fun Science iar copiii vor cânta împreună cu Animas Show. Tzuby's Kids va avea amenajat un stand de unde pot fi obţinute informaţii valoroase, direct de la specialişti, despre adopţie şi despre situaţia copiilor din sistemul de protecţie.

În România, sunt peste 50.000 de copii în sistemul de protecţie al copilului iar 9.000 de copii intră în sistem anual din cauza abandonului sau a tragediilor prin care trec, fie că este vorba de abuz, neglijenţă, decesul părinţilor, detenţia acestora sau alte cauze. Peste 3.000 de copii sunt momentan adoptabili însă doar puţin peste 1.000 sunt efectiv adoptaţi.

Alianţa România Fără Orfani uneşte peste 30 de organizaţii cu scopul ca fiecare copil să beneficieze de dragostea, susţinerea şi siguranţa apartenenţei la o familie permanentă. Alianţa România Fără Orfani (ARFO) este afiliată organizaţiilor internaţionale World Without Orphans (WWO) şi Christian Alliance for Orphans (CAFO).

Partener locaţie: Asociaţia Green Revolution

Sponsori: La Vache qui rit si BabyBell, Eti, Rostar, Touch Gel, Sky Promotion, Sloop.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0913 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031826 (s)