marți, 23 aprilie, 2024

Samsung Galaxy S10 ar putea aduce o premiera in industrie

Distribuie:

Publicat:

Samsung Galaxy S10 este la cateva luni distanta de lansare, iar telefonul ar urma sa aduca o noutate pentru industria telefoanelor.

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa debuteze candva intre ianuarie si martie 2019, iar momentan e inca dificil sa prezicem cand va avea loc dezvaluirea. Telefonul ar putea fi lansat la MWC, la final de februarie, dar ar putea fi dezvaluit chiar mai devreme, la CES. Evident, Samsung poate miza si pe o lansare dedicata.

Pana atunci, aflam un nou detaliu despre Samsung Galaxy S10. Daca se mentine calendarul, telefonul ar urma sa fie primul de pe piata care va beneficia de stocarea UFS 3.0. Standardul pentru memorii flash 3.0 a fost anuntat acum cateva luni, insa pana acum niciun telefon nu a implementat noua stocare.

Samsung a confirmat in cadrul summitului Qualcomm 4G/5G, din Hong Kong, ca vom beneficia de telefoane cu stocarea de tip UFS 3.0 in prima parte a lui 2019. Galaxy S10 nu a fost mentionat explicit, dar e foarte probabil ca acesta sa fie primul smartphone care va beneficia de noile memorii.

Fata de standardul actual, UFS 2.1, cel nou ofera de doua ori mai multa latime de banda si vine la timp pentru retelele 5G. Daca S10 este telefonul care va aduce pe piata memoriile flash 3.0, atunci exista o posibilitate ca acestea sa fie folosite doar in pentru varianta cu 5G a telefonului.

Zvonul se bazeaza pe faptul ca memoriile UFS 3.0 sunt de 128, 256 si 512 GB, in timp ce varianta de baza a lui S10 ar urma sa vina si cu 64 GB de stocare.

Tot la conferinta Qualcomm a fost anuntat si faptul ca am putea vedea telefoane cu 1 TB de stocare interna pana in 2021.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img