vineri, 29 martie, 2024

Samsung Galaxy S10 ar putea fi lansat alaturi de un nou gadget – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansarea de la finalul lunii februarie, iar acum aflam ca alaturi de cele trei telefoane am putea vedea si un alt gadget.

Samsung are un obicei deja binecunoscut cand vine vorba de lansarile de flasghipuri. Alaturi de noile telefoane pe care le aduce pe scena prezinta, de cele mai multe ori, si un smartwatch. La ultima mare lansare, cea a lui Galaxy Note 9, compania a lansat si ceasul Galaxy Watch.

Acum, pe masura ce ne apropiem de MWC 2019, pare din ce in ce mai evident ca vom vedea un nou smartwatch alaturi de Samsung Galaxy S10. Acesta ar urma sa fie Samsung Galaxy Sport.

Ceasul a aparut in imagini render publicate de utilizatorul de Twitter OnLeaks, si este cunoscut sub numele de cod Pulse. Intre modelul de fata si cel deja existent exista cateva similaritati, dar apar si diferente. Si acest smartwatch foloseste designul circular, ceva mai fin, introdus de Galaxy Watch, dar vine cu butoane fizice pe partea dreapta.

Conform unor surse din industrie, ceasul ar urma sa fie disponibil in patru variante de culoare, negru, argintiu, verde si Pink Gold. Momentan, inca nu se stie ce sistem de operare va avea ceasul acesta – am putea asista la o despartire a Samsung de Tizen, insa ramane de vazut daca se va concretiza aceasta idee.

Samsung Galaxy S10, versiunea clasica, ar avea ecran de 6,1 inci, rezolutie 2K+ si tehnologie AMOLED. Camera de selfie va fi integrata in ecran, iar senzorii vor fi mutati pe marginea superioara. Astfel, ai un ecran imens la dispozitie.

Samsung Galaxy S10 Plus ar fi un model cu ecran de 6,4 inci, 2K+ si AMOLED, iar diferenta pe fata ar fi ca ar avea doua camere foto. Poate nu-i cea mai inspirata alegere si poate ca versiunea finala nu va fi chiar asa, dar daca Samsung va folosi acest design, atunci coltul din stanga sau dreapta va fi ocupata destul de mult de camere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img