joi, 28 martie, 2024

Samsung Galaxy S10: designul viitorului telefon este deja gata

Distribuie:

Publicat:

Samsung Galaxy S10 va vedea lumina zilei abia in februarie-martie 2019, insa designul viitorului telefon ar fi deja gata.

Samsung Galaxy S10 este urmatorul flagship pe care producatorul sud-coreean il va aduce pe piata anul viitor. S9 nici macar nu apucase sa se lanseze si aveam deja stiri cu urmatorul telefon, iar acum, la aproape doua luni de la premiera actualului flagship, incep chiar sa se inmulteasca vestile despre viitor.

Conform unor zvonuri din industrie, Samsung ar avea deja gata designul pentru viitorul telefon. Probabil ca n-a fost nevoie ca sud-coreenii sa munceasca prea mult, avand in vedere ca nici de data asta nu vom vedea un design revolutionar al telefoanelor.

Zvonurile vorbesc despre faptul ca S10 si S10 Plus vor avea diagonale de 5,8, respectiv 6,3 inci. De asemenea, informatiile mentioneaza ca, per total, noile telefoane vor fi ceva mai mari decat modelele actuale. Astfel, in cazul lui S10 vorbim despre o crestere cu 0,7 milimetri, in timp ce S10 Plus va fi cu 2,03 mm mai mare decat predecesorul. Nu stim daca este vorba de o crestere in latime sau inaltime, insa.

Probabil cea mai importanta schimbare in materie de design va fi disparitia senzorului de amprenta de pe spatele telefonului. Acesta se intoarce pe partea din fata si ar urma sa fie amplasat chiar pe ecran. Deja sunt cateva modele de telefoane cu asemenea tehnologie pe piata, iar Samsung ar avea aproape gata propriul senzor, alaturi de Qualcomm, Synaptics si Aegis Tech.

O alta surpriza pe care o putem astepta la interiorul lui Samsung Galaxy S10 este o camera foto 3D, creata alaturi de israelienii de la Mantis Vision, dar si in colaborare cu Woodgate. Ramane de vazut daca aceasta functie se va materializa si ce alte noutati vor aduce telefoanele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img