News Flash:

Sanctiuni dupa imaginile cu pacientii de la Psihiatrie incurajati sa intretina relatii sexuale la Targu Jiu

13 Martie 2019
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
img 1 32625300

Două persoane au fost sancționate de conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, după ancheta declanșată în urma apariției unei filmări în care pacienți internați la Psihiatrie sunt încurajați să întrețină relații sexuale, potrivit mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, marți seara, de reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu, managerul Gigel Capotă, a aprobat propunerea comisiei de cercetare disciplinară şi a dispus sancţionarea cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de trei luni pentru registratorul medical, care este chiar fiica sa, și pentru un asistent medical.

„Marți au fost finalizate lucrările comisiei de cercetare disciplinară de către Comisia de cercetare disciplinară prealabilă, numită de managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. A fost întocmit raportul de cercetare disciplinară, cu privire la filmarea pacienților din Secția Psihiatrie. Managerul unității a aprobat propunerea comisiei de cercetare disciplinară și a dispus emiterea dispozițiilor de sancționare disciplinară cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o durată de 3 luni", se arată în documentul citat.

Pe imaginile apărute la începutul lunii februarie se vede o tânără îmbrăcată doar în lenjerie intimă, internată la Psihiatrie, care se sărută cu un bărbat prin grilajul metalic ce desparte femeile de bărbații internați în secție. În acest timp, un alt bărbat încearcă să o dezbrace de tot, iar o femeie, angajată a spitalului, care filmează toată scena, se amuză și pare că încurajează ceea ce se întâmplă.

Tulburător este că, la un moment dat, apare o femeie în vârstă, care pare că se simte rău și cere o pastilă, răspunsul celei care filmează fiind: „Vrei bătaie? Hai că îți dăm. Vin eu”.

Și Poliţia Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

Se pare că filmulețul ar fi fost făcut la sfârșitul anului trecut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 34 queries | Mysql time :0.078140 (s)