vineri, 29 martie, 2024

Sandra a înnebunit turiștii din Dubai! Cum arată soția lui Adrian Mutu în costum de baie

Distribuie:

Publicat:

Este sezonul vacanțelor în țări calde pentru vedetele din România, iar Adrian Mutu nu face excepție. În aceste zile el se bucură de soare alături de Sandra, soția sa, care face furori pe rețelele de socializare cu pozele sexy pe care le postează.

Vacanța lui Mutu este bine meritată și vine cu câteva zile înainte ca acesta să fie numit în funcția de selecționer al naționalei de tineret. Anunțul oficial se va face joi. În prezent fostul fotbalist este antrenor al echipei de tineret Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

Adrian Mutu s-a aflat în aceste zile într-un resort de lux, alături de soția lui Sandra și băiețelul lor Tiago. Toți s-au bucurat de razele soarelui și s-au relaxat pe plajă. Sandra a atras toate privirile, atât în Dubai, cât și pe rețelele de socializare, pe care a postat fotografii sexy, în costum de baie.

Vacanța o să se termine curând pentru că joi Mutu o să fie validat de Comisia Tehnică a FRF, în funcția de antrenor principal al naționalei Under 21. Această mutare vine după ce Mirel Rădoi a fost promovat la prima reprezentativă. Misiunea noului antrenor este de a aduce echipa pe primul loc, pentru a asigura o calificare directă la turneul final al Europenelor, iar pentru asta ei trebuie să bată Danemarca, în luna martie

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img