News Flash:

Sandu Iacob si Alexandru Acsinte, cele mai bune achizitii ale HC Vaslui

10 Iulie 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandu Iacob si-a pus semnatura pe un nou contract cu HC Vaslui. Conducerea clubului i-a urat succes in noul mandate, convinsa ca va aduce noi satisfactii clubului in plan sportiv.

”Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost implicati in activitatea HC Vaslui in acesti doi ani pentru ca mi-au oferit ocazia de a primi un nou contract pe inca un sezon din partea conducatorilor echipei vasluiene. Cei care vom forma noul grup HC Vaslui 2017/2018 ne dorim sa aducem satisfactii sustinatorilor financiari si morali ai acestei echipe. Suntem onorati si bucurosi ca ne putem continua activitatea la Vaslui”, a declarat Sandu Iacob.

Si Alexandru Acsinte a ajuns la un acord cu conducerea clubului, semnand prelungirea contractului de antrenor secund. Acesta isi doreste foarte mult sa contribuie din plin la un nou succes pentru HC Vaslui, desi nu va fi usor.

”In noul mandat imi propun ca impreuna cu antrenorul Sandu Iacob sa construim o Echipa, cel putin la fel de tare ca cea din sezonul trecut. Stim ca nu va fi usor, insa nu ne vom da deoparte de la munca. Impreuna cu suporterii nostri ne asteapta noi rezultate si noi seri superbe”, a spus Alexandru Acsinte.

Cei doi tehnicieni reprezinta cele mai importante transferuri ale Vasluiului din aceasta vara. De altfel, Sandu Iacob a fost declarat cel mai bun antrenor in sezonul trecut al Ligii Nationale.

Galerie Foto

alexandru_acsinte
sandu iacob hc vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1023 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030471 (s)