joi, 25 aprilie, 2024

Sanitas ataca grupul medicilor de pe Facebook

Distribuie:

Publicat:

Federatia SANITAS din Romania ataca grupul medicilor de pe Facebook, intr-un comunicat de presa in care explica cum au decurs negocierile cu Guvernul.

Sanitas face cateva precizari cu privire la negocierile pe care le-a purtat cu Guvernul pentru cresterea salariala a medicilor.

Sanitas explica ca negociaza cu Ministerul Sanatatii cresterea salariala pentru personalul din sistemul medical inca de anul trecut si ca termenul de aplicare a fost modificat. Prima data s-a vorbit de 1 iunie sau 1 iulie, iar a doua data a fost 1 septembrie, iar in momentul de fata s-a agreat asupra datei de 1 octombrie.

Sanitas mai spune ca federatia a negociat doar pentru personalul din sistemul de sanatate, sistenta sociala si medico sociala.

“Masurile intreprinse de Guvern pentru protejarea medicilor (ca urmare a aparitiei Deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie) au fost consecinta presiunii venite din partea acestei categorii profesionale si nu s-a regasit nicio clipa in lista de revendicari a Federatiei SANITAS, nici in strategia noastra, noi doar am explicat ce s-a discutat”, se arata in comunicatul de presa.

“Acest succes al Federatiei SANITAS nu poate fi umbrit de framantarile unora ce se exprima in mediul virtual”, se mai arata in comunicatul de presa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img