joi, 25 aprilie, 2024

Sarbatoare cu dubla semnificatie la Liceul Pedagogic “ Ioan Popescu”

Distribuie:

Publicat:

In perioada 27-29 noiembrie, Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”din Barlad  va fi in plina sarbatoare cu dubla semnificatie: implinirea a 148 de ani de activitate si a 100 de ani de la infaptuirea Marii Uniri a Romaniei. Evenimentul va fi marcat asa cum se cuvine de cadrele didactice impreuna cu elevii acestei institutii scolare.

Timp de trei zile, liceul pedagogic va imbraca straie de sarbatoare vestmintele fiindu-i confectionate din concursuri,scenete, competitii scolare si multe alte evenimente. Actiunile derulate in perioada 27-29 Noiembrie marcheaza zilele institutiei scolare.  

Programul de incepere a acestor evenimente incepe cu intervalul orar 12,00 – 14,00, dar si in afara acestui interval, sub indrumarea profesorilor coordonatori, elevii vor marca aceste evenimente deosebit de importante prin activitati precum: Concursul” Ioan Popescu – Critorul Liceului Pedagogic”, “Concursul de tastare rapida” – editia IV, Scenete dedicate Marii Uniri. Nu aveau cum sa lipseasca si seminariile precum : “ Cercetatori Romani ai ultimului secol”,” Geografi de talie internationala – Simion Mehedinti si Emil Racovita”  impreuna cu un workshop interactiv de comunicare. Nu vor lipsi nici competitiile sportive astfel incat fiecare domeniu, datorita implicarii organizatorilor a fost acoperit.
Miercuri, 28 Noiembrie, cu incepere de la ora 14 va fi organizat un spectacol ce va incheia, frumos, activitatile dedicate ctitorului liceului  barladean. Acesta va avea loc la muzeul “ Vasile Parvan”, in sala “Vasile Palade”.

Organizatorii au pregatit momente muzical-artistice care se vor imbina cu cele literare denumit “ Intre melos si logos”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img