sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sarmale de post în foi de ștevie creață – rețetă ușoară de primăvară

Distribuie:

Publicat:

Rețetă ușoară de sarmale de post în foi de ștevie • Rețetă de primăvară cu puține calorii • Ingrediente și mod de preparare •

Dacă ți-e poftă de ceva ușor, sănătos, dietetic, încearcă această rețetă de sarmale de post în foi de ștevie. Cu ciuperci, orez, morcov, prune uscate și miez de nucă – sunt delicioase!

La început de primăvară, când i se împlinește sorocul verzei murate, găsești în piață tot felul de verdețuri care pot înveli sarmalele. Partea și mai bună e că, spre deosebire de sarmalele în foi de varză murată, aceste sarmale de post în foi de ștevie creață fierb mult mai repede. Deci, adio ore nesfârșite la cuptor!

Plus că ștevia creață (dragaveiul) are un gust ușor acrișor, numai bun să dea un gust delicios sărmăluțelor de post. Și este mult mai ușor de împăturit decât foaia de varză sau decât cea de viță-de-vie!

COntinuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img