vineri, 29 martie, 2024

Sase scoli din judetul Vaslui vor participa la competitia ecologica “Scoala Zero Waste”

Distribuie:

Publicat:

Scolile gimnaziale din Cretestii de Sus, Hoceni, Dimitrie Cantemir, Stefan cel Mare, Scoala "Iorgu Radu" din Barlad si Scoala "Stefan cel Mare" din Vaslui, sunt cele sase unitati de invatamant din judet care au fost selectate sa participe la cea de a saptea editie  a competitiei "Scoala Zero Waste".

La nivel national, au intrat in competitie nu mai putin de 175 de scoli, din 36 de judete. Peste 10.000 de elevi se vor implica direct in actiunile de educatie ecologica organizate pe parcursul concursului in scolile selectate, iar cei mai silitori elevi castiga participarea gratuita in luna august la o tabara de educatie ecologica organizata de EcoStuff Romania, "Zero Waste Summer Camp".

Scolile concurente, lupta pentru trofeul Scoala Zero Waste 2019, dar si pentru marele premiu al competitiei care consta intr-o tabla interactiva, un videoproiector si un laptop.

Cel mai bun proiect propus de echipele de liceu vor beneficia de un sprijin in implemnetare cu o valoare de 5.000 lei.

Prin "Scoala Zero Waste", organizatorii, EcoStuff Romania, isi doresc sa creasca nivelul de educatie in ceea ce priveste acest vechi concept potrivit caruia nimic nu se risipeste, iar deseurile sunt privite ca resurse.
Concursul se desfasoara in perioada 4- 10 martie 2019, iar evolutia concurentilor poate fi urmarita pe Site: http://www.ecostuff.ro

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img