joi, 28 martie, 2024

Sat de vacanta in Comuna Padureni

Distribuie:

Publicat:

Primaria Padureni, a atribuit in cursul zilei de joi,15 septembrie,prin licitatie publica, realizarea proiectului “Sat de vacanta in sat Padureni”, cu o valoare de 1.6 milioane de lei.

Ceracons Husi si Comconstruct Vaslui sunt cele care au participat la licitatie, cea dintai revendicand in final lucrarea.

Proiectul prevede construirea unui sat de vacanta in comuna Padureni, lucrarea urmand sa fie finantata in principal de la bugetul national, prin Programul National de Dezvoltare Locala, dar si de la bugetul local. Prin proiect se propune realizarea unui sat de vacanta compus din noua casute, fiecare avand aria construita de 117,69 mp, aria desfasurata construita de 117,69 mp, aria utila totala in suprafata de 90,66 mp, cu un regim de inaltime – parter.In cadrul investitiei, se vor executa si lucrari pentru realizarea bransamentelor si racordurile la retelele de utilitãti aflate in zona amplasamentului lucrarii, precum si lucrari de sistematizare pe verticala si amenajari exterioare. Valoarea estimata a contractului este de 1.610.664,90 lei, fara TVA, din care: valoarea estimata a lucrarilor – 1.534.491,54 lei (reprezinta valoarea lucrarilor de constructii plus dotari, inclusiv organizarea de santier) si cheltuieli diverse si neprevazute – 76.173,36 lei, reprezentand 5% din valoarea estimata a lucrarilor de constructii si instalatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img