News Flash:

Satul in care locuieste o singura persoana

29 Octombrie 2014
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
In timp ce in orase si in comunele mari oriunde intorci capul vezi numai afise electorale, intr-un sat situat la doar 150 de kilometri de Capitala nu e nici urma de campanie.

De ce nu s-au sinchisit prezidentiabilii sa-si puna bannere ori afise si in satul Badila din judetul Arges?

Raspunsul este simplu: pentru ca aici traieste un singur locuitor. Gheorghe Toader are 41 de ani. S-a nascut si a crescut in satul Badila din comuna Valea Iasului. Din 2004 de cand parintii lui au decedat, el a ramas unicul “supravietuitor” al acestui satuc.

Batranii din sat au murit, iar cei mai tineri care au avut case aici s-au mutat la oras. Dar zice ca nu le duce lipsa. Ii place linistea chiar daca se afla la o distanta de 20 de minute de mers pe dealuri fata de celelalte sate.

Chiar si acum, in campanie electorala, in satul lui e liniste. “La mine in sat e pace. Nu pancarte, nu sloganuri, nu campanie. Cine sa faca propaganda electorala pentru un singur om?”, ne-a spus barbatul.

El vrea sa mearga sa-si exercite dreptul cetatenesc, chiar daca sectia de votare se afla la 8 kilometri departare. Spera ca poate cu ocazia acestor alegeri se va pune lumina si in satucul lui.

Mai mult: http:.libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013406 (s)