vineri, 29 martie, 2024

Saveta Bogdan a dat-o de gol pe Anamaria Prodan. Toti banuiau asta, dar acum a iesit din gura cantaretei: „M-a intrebat o doamna daca Ionela…”

Distribuie:

Publicat:

Saveta Bogdan a vorbit pentru prima oara despre moartea Ionelei Prodan. Interpreta de muzica populara din Ardeal a dezvaluit cateva lucruri pe care oamenii trebuia sa le stie. A dezvaluit si marele plan al Anamariei, acela de a scoate un CD cu melodiile mamei sale.

Saveta Bogdan: „Mie mi-a placut ce am vazut”

„Am stat pana la 10 fara un sfert acolo. Mi s-a parut totul foarte bine. Ana a impartit niste CD-uri. O doamna m-a intrebat daca Ionela Prodan mai scoate CD-uri pe piata. I-am zis ca o sa scoata Ana, fata ei.

Interpreti au venit in zilele astea. Acuma fiecare avea program. Nu stiu la inmormantare cati au fost, dar au fost multi. Mie mi-a placut ce am vazut. S-a facut si pomana. Totul a fost foarte ok. Foarte frumos sicriul. O felicit pe Anamaria. Dorinta sa fie sicriul alb a fost dorinta Ionelei, asta stiam si eu. Lumea a iubit-o foarte tare si fiecare a vrut un CD cu ea. Lumea a iubit-o foarte tare si inca o iubeste. Eram la chioscul de ziare si o doamna a intrebat daca are vanzatoarea un CD cu Ionela Prodan. Ar fi bine ca Anamaria sa scoata un disc cu melodiile mamei sale. Lumea acuma nu mai asculta CD-uri, asculta pe Youtube. Sunt melodii de-ale Ionelei care sunt cerute si astazi oriunde te duci, la petreceri, la nunti, peste tot”, a declarat Saveta Bogdan la Romania TV.

Anamaria Prodan, distrusa de durere. Ce a facut in noaptea de dupa inmormantarea Ionelei Prodan

Prezent la inmormantare a fost si George Becali. Acesta a avut cuvinte frumoase la adresa familiei Prodan. Latifundiarul din Pipera a spus ca Anamaria este destul de puternica si ca a admirat la ea determinarea cu care a dus la bun sfarsit toata procesiunea.

La capela a cantat astazi, in memoria Ionelei, Marioara Man Gheorghe. Momentul in care a cantat i-a facut pe toti sa planga. Anamaria, desi s-a tinut tare toata ziua, nu a rezistat si a izbucnit in plans.

sursa:teotrandafir.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img