vineri, 26 aprilie, 2024

Saveta Bogdan, viata plina de greutati. A fost inselata de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu-i poate face nepoti. „Am plans, m-am necajit…”. Dezvaluiri emotionante

Distribuie:

Publicat:

Deși este mereu cu zâmbetul de buze și plină de energie, Saveta Bogdan ascunde multe drame în spatele atitudinii optimiste cu care ne-a obișnuit. Celebra cântăreață a fost înșelată de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu-i poate face nepoți.

Chiar dacă a fost pusă la multe încercări, artista reușește să pară mereu veselă și plină de energie. Saveta Bogdan a fost invitată recent într-o emisiune televizată, unde a povestit despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, dar și cum a reușit să treacă peste toate.

„Tot timpul am mers mai departe”

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că a fost înșelată de 80 de ori, că fratele său a încetat din viață, iar fiica ei nu-i poate dărui nepoți. Saveta spune că a depășit aceste momente grele și spune resemnată că un om nu poate avea tot ce își dorește.

„Tot timpul am râs și am plecat mai departe. Tot timpul am mers mai departe. Niciodată nu m-am oprit. A fost de multe ori, am plâns, m-am necăjit, mi-a trecut. Asta e. Până la urmă, trebuie să trecem. Omul nu poate să le aibe pe toate”, a zis ea.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img