vineri, 26 aprilie, 2024

Scandal facut de romi la intrarea in cimitirul Eternitatea din municipiul Vaslui in noaptea de Inviere

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: "În data de 01.05.2021 în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii publice la biserica ,,Sfânta Treime” din cimitirul Eternitatea Vaslui, a observat un grup de aproximativ 15 persoane care tulbura ordinea şi liniştea publică.

Jandarmii le-au solicitat să respecte prevederile legale, inclusiv cele de prevenire a răspândirii noului coronavirus, întrucât unii nu purtau masca de protecție.

Un bărbat a devenit agresiv verbal, fapt pentru care a fost condus la autospeciala jandarmilor pentru sancționarea contravențională. În timp ce aceasta era legitimat, în zona autospecialei s-au adunat mai multe persoane cu scopul de a împiedica sancționarea bărbatului.

În acel moment a fost solicitat sprijinul echipei de intervenție, iar până la sosirea acesteia, pentru controlul grupului agresiv, a fost folosit spray-ul iritant lacrimogen. La sosirea echipei de intervenție, grupul s-a dispersat.

Jandarmii au sancționat 2 persoane cu amenzi contravenţionale în valoare de 7500 de lei și sunt continuate cercetările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor din grup care nu au respectat prevederile legale. " se arata in comunicatul emis de Jandarmeriei Vaslui.

========

Stirea initiala :  Unii au inteles gresit semnificatia noptii de Înviere! Un alt exemplu negativ s-a înregistrat în miez de noapte într-un cartier de case din Vaslui. Un individ a uitat ca nu traieste singur in padure si a dat muzica la maxim, spre disperarea vecinilor, care au sunat la 112 si au cerut restabilirea linistii in zona lor. Este vorba de un angajat din cadrul Prefecturii Vaslui, lucru cu atât mai deranjant. În timp ce mai marii Prefecturii le cer cetatenilor sa respecte regulile pe timp de pandemie si sa evite iesirile nocturne sau petrecerile, chiar angajatii institutiei care reprezinta Guvernul in teritoriu, dau cu legea de gard. Nu este pentru prima data cand respectivul personaj isi deranjeaza vecinii. Cu toate ca nu locuieste in zona respectiva ci doar detine un teren acolo, cand vrea sa se dezlantuie, bugetarul evadeaza din apartament si se dezlantuie in aer liber. Pana dimineata!

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au fost la datorie in noaptea de Înviere pentru ca vasluienii sa se simta in siguranta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img