sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scandal in Buzau! Politistii au interzis copiilor sa.. picteze pe astfelt! Reactia parintilor

Distribuie:

Publicat:

Singura preocupare a Politiei Locale din Buzau este de a interzice unor copii sa deseneze pe astfalt. Lasand la o parte infractiunile care, probabil, se comit in orasul Buzau, politistii si-au concentrat atentia pe cativa copii care isi exersau talentul artistic. In consecinta, acestia le-au interzis copiilor sa mai deseneze pe astfalt. 

O tanara mamica din Buzau a postat zilele trecute pe Facebook un episod incredibil pe care l-a trait recent intr-un parc din oras. "Astazi am iesit cu copiii si – dupa o plimbare cu trotinetele – ne-am oprit in parculetul de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, vizavi de Consiliul Judetean. Fericiti, copiii au facut un concurs de desene eco pe asfalt. Totul a fost oprit de o patrula de la Politia Locala, care le-a spus prima data lor ca nu au voie "sa mazgaleasca" trotuarul…si cu cine sunt in parc! Speriati, au venit la bancuta mea. am fost legitimata si certata ca ii las sa deseneze pe asfalt!", a povestit revoltata femeia.

Imediat, viceprimarul Buzaului, Ionut Apostu, a reactionat, lamurind situatia: "Stimata doamna, desenele sunt superbe si m-as bucura sa vad mai multi copii in weekend. In privinta politistilor, sa spunem ca au fost prea zelosi, ca sa nu folosesc alta expresie. Sa zicem ca au gresit!", a punctat Apostu. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img