News Flash:

SCANDAL in Parlament pe tema OUG 55

11 Februarie 2015
1662 Vizualizari | 0 Comentarii
Intre PNL si PSD a izbucnit razboiul in plenul Camerei Deputatilor, pe tema OUG 55, cunoscuta sub numele de Ordonanta traseistilor.

PNL a solicitat ca proiectul de respingere a Legii de respingere a OUG 55 sa fie introdusa pe ordinea de zi, chiar si fara raport de la Comisii. Comisia de Administratie Publica si Comisia Juridica nu au depus raportul pe Legea de respingere a OUG 55, chiar daca termenul dat de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a expirat chiar astazi.

In schimb, PSD a cerut amanarea cu o saptamana a punctului a discutarii Legii de respingere. Solicitarea PSD a fost cea care a trecut la vot.

Presedintele Comisiei Juridice, Bogdan Ciuca, a explicat ca deputatii juristi nu au avut timp sa elaboreze raportul pentru ca nu au mai avut timp, din cauza ca la Comisie au venit alte solicitari, in special cele legate de Elena Udrea.

In urma votului, intre parlamentari a inceput un nou scandal. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu a dorit sa-i dea cuvantul liderului de grup al PNL, Ludovic Orban, pentru ca acesta nu l-a solicitat oficial.

Liberalii s-au enervat foarte tare din cauza acestui lucru. ”Nu se poate sa nu dati cuvantul unui lider de grup al Opozitiei, incalcati regulamentul”, a spus deputatul Tinel Gheorghe.

Zgonea i-a intepat pe cei de la PNL: ”Sunteti nervosi ca ati venit la munca miercuri?”. La aceasta intrebare, deptuatul PNL, Gigel Stirbu a strigat din sala: ”Ba, noi va asteptam de la 10, pana la 10 si jumatate ca sa va terminati voi cafelele!”.

Valeriu Zgonea l-a chemat pe Stirbu la microfon sa-si spuna nemultumirile. ”Domnule presedinte, da, noi, cei de la PNL eram aici de la ora 10, nu stateam la cafea ca dumneavoastra”.scrie stiripesurse.ro

izbucnit razboiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051353 (s)