miercuri, 24 aprilie, 2024

Scandal in restaurantul lui Brigitte Pastrama! Bruneta a intrat in atentia interlopilor

Distribuie:

Publicat:

Restaurantul lui Brigitte Pastramă a fost luat în vizor de către interlopi.

Brigitte Pastramă este implicată într-un nou scandal! De data aceasta, totul are legătură cu restaurantul pe care fosta soție a lui Ilie Năstase îl deține. Totul ar fi încpeut de la o notă de plată, pe care doi clienți au considerat-o mult prea mare. Cei doi clienți s-au dovedit a fi doi interlopi celebri din Capitală, care au reacționat acid atunci când au aflat că nota lor de plată a fost mărită de la 3.200

de lei, la 4.120.

Cei doi bărbați s-au revoltat pe chelnerul care le-a adus nota. Unul dintre ei l-a amenințat verbal, după care a scos o sabie și a început să gesticuleze cu ea în incinta restrauntului. Celălat bărbat l-a lovit pe chelner fără să stea pe gânduri, iar aceeași soartă a avut-o și celălalt bărbat care lucrează în local și a sărit în ajutorul colegului său.

Brigitte Pastramă a fost prezentă la întreaga scenă și ea a fost cea care a sunat la Poliție. Persoanele vătămate au formulat plângere penală.

„În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile”, au transmis organele de ordine, potrivit Cancan.ro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img