joi, 28 martie, 2024

Scandal intre Huidu si nepotul lui Becali: „Bai gunoiule, imi provoci scarba!“

Distribuie:

Publicat:

Un schimb dur de replici a avut loc in dupa-amiaza de luni, intre doua personaje despre care putem spune ca sunt destul de controversate: Serban Huidu si Lucian Becali.

Serban Huidu si Lucian Becali, meci „in direct“ , pe Facebook

Nu doar ca s-au certat ca la usa cortului, dar locul ales pentru a-si adresa cuvinte grele a fost pagina de Facebook a unui cunoscut DJ de la noi, Silviu Andrei. La una dintre postarile de pe pagina de Facebook a DJ-ului Silviu Andrei, in care era vorba despre legea antifumat, Serban Huidu si nepotul lui Gigi Becali au inceput sa isi adreseze cuvinte grele.

Nu ne putem da seama de ce s-au razbunat in felul acesta unul pe altul, dar se pare ca „scanteia“ dintre ei a fost chiar una dintre controversele legii care le interzice fumatorilor sa isi aprinda tigara in locurile publice. Din cate se pare, prima replica a venit din partea „carcotasului“ Serban Huidu, care l-a numit pe Silviu Andrei filozof, iar de acolo lucrurile au degenerat.

Asta deoarece in discutie a aparut, ca de nicaieri, Lucian Becali, care i-a amintit lui Huidu de accidentul pe care acesta l-ar fi provocat, insa intr-un mod extrem de neplacut. Lucian Becali l-a acuzat pe Serban Huidu, pe care l-a numit „o subspecie de om“, ca nu arata niciun fel de solidaritate fata de „victimele pe care le-a produs“.

 Pentru ca nu a vrut asemenea discutii, presarate cu injurii si mult sarcasm, pe pagina sa oficiala de Facebook, Silviu Andrei a sters o parte din conversatia cu iz de scandal. Totusi, acesta nu s-a putut abtine sa nu ii dea lui Huidu o replica: „Serban Huidu, nu tati, nu ma atinge ca ai mai atins un copacel si te-a durut capul o perioada“.

 Daca discutia n-ar fi fost totusi oprita de Silviu Andrei, iar comentariile ar fi continuat sa curga, internautii care au asistat la cearta online deja se pregateau sa ii trimita pe cei doi la diverse emisiuni TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img