vineri, 19 aprilie, 2024

Scandal monstruos! Abi Talent îl face praf pe Alex Velea: „Iți dau un capac”

Distribuie:

Publicat:

Scandal monstru în showbiz,  după ce ”puștiul-fenomen” Abi Talent s-a trezit ”cu chef de scandal”, așa cum a scris chiar el în mediul online, apoi a pus ”tunurile” pe… Alex Velea. 

Abi Talent a anunțat, de la bun început, că este pus pe harță și că nu bagă necunoscuți în seamă. Iar ”necunoscutul” la care se referea este chiar Alex Velea. Cei doi s-au întâlnit într-un mall, absolut întâmplător, iar de aici și până la reacția furtunoasă a lui Abi Talent nu a mai fost decât… un click. Iar totul a plecat de la cuvintele pe care i le-a adresat Velea.

”M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall Băneasa și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine îmbrăcat într-un trening Gucci, practic copilul meu. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. . (n.red. – Abi Talent plasează o mulțime de emoticoane care râd în hohote). Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta. Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Voi?”, a fost mesajul postat în mediul online de Abi Talent.

“Papuci Gucci”, piesa ”de forță” a lui Abi Talent

Piesa “Papuci Gucci”, scoasă de Abi Talent a ”făcut” nu mai puțin de 22 de milioane de vizualizări. Abi a devenit, practic, star peste noapte, iar solicitările pentru concerte au curs ”cascadă”. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat că puștiul-fenomen poate umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 de euro pe concert.

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, dezvăluia artistul.

Abi Talent are doar patru clipuri pe canalul oficial de YouTube, reușind să strângă peste 55 de milioane vizualizări.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img