vineri, 29 martie, 2024

Scandal pentru averea lui Kobe Bryant! Vaduva celebrului baschetbalist, data in judecata de propria mama

Distribuie:

Publicat:

Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, a fost dată în judecată de propria mamă.

 

Kobe Bryant, unul dintre cei mai cunoscuti bachetbaliști din lume, a murit într-un tragic accident aviatic pe data de 26 ianuarie 2020. Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, Los Angeles. La aproape un an de la moartea celebrului sportiv au loc dispute aprinse pentru averea lui.

Vanessa Bryant, văduva fostului baschetbalist, și-a acuzat propria mamă că încearcă să „îi stoarcă de bani” și să ia o parte din averea regretatului ei soț. Sofia Urbieta Lain, mama Vanessei Bryant, a decis să își dea propria fiică în judecată pentru că „a lucrat mulți ani ca asistentă personală și bonă, fără să fie plătită”. Fiica neagă acuzațiile care i-au fost aduse. Sofia Urbieta Lain susține că fostul baschetbalist i-ar fi promis că o să aibă grijă de ea toată viața.

„Mama mea continuă să caute modalități de a stoarce bani de la familia noastră. O susțin de aproape 20 de ani și nu a fost niciodată asistenta mea personală sau a lui Kobe și nici nu a fost babysitter-ul nostru. Am fost întotdeauna o mamă care stătea acasă, iar eu și soțul meu am fost cei care ne-am ocupat de copiii noștri cu normă întreagă”, a declarat Vanessa Bryant, într-un comunicat.

 

Vanessa Bryant, primul mesaj după moartea lui Kobe Bryant: „Suntem distruși…”

Kobe și Vanessa Bryant au fost împreună 20 de ani și împreună au patru fiice. În urma tragediei aviatice, Vanessa și-a pierdut atât soțul, cât și fiica în vârstă de 13 ani. După anunțul trist, văduva legendei baschetbalului a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram. (Citeste si: Autopsia lui Kobe Bryant, făcută publică! Au ieșit la iveală detalii teribile! Cum a murit sportivul)

„Suntem distruşi de pierderea subită a iubitului meu soţ, Kobe, un tată minunat, şi a frumoasei mele Gianna, o fiica şi o soră iubitoare şi minunată. Suntem distruşi şi pentru familiile care au pierdut pe cei dragi duminică şi le împărtăşim durerea. Nu există destule cuvinte pentru a ne descrie durerea. Mă liniştesc spunându-mi că atât Kobe, cât şi Gianna au ştiut că sunt iubiţi. Am fost binecuvântaţi să îi avem printre noi. Îmi doresc să fi fost pe vecie alături de ei. Au fost luaţi prea repede. Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo şi îmi e imposibil să îmi imaginez o lume fără ei. Dar încercăm să trecem peste fiecare zi cu gândul că ei se uită de acolo sus la noi. Iubirea noastră pentru ei e infinită. Îmi doresc să pot să îi iau în braţe, să îi sărut, să îi am alături pentru totdeauna", a scris Vanessa pe Instagram, pe rețelele de socializare.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

  

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img