joi, 18 aprilie, 2024

Scandal SEXUAL in Armata! Au iesit la iveala o serie de FOTOGRAFII COMPROMITATOARE!

Distribuie:

Publicat:

Imaginea Fortelor Aeriene Britanice (n.r. – RAF) a fost foarte afectata dupa aparitia unui scandal sexual de proportii in presa tabloida din Anglia. Rebecca Crookshank este femeia care s-a decis sa spuna lumii prin ce chinuri a trecut la 21 de ani, varsta la care a ajuns in insulele Falklands, pentru instructie.

Conform thesun.co.uk, femeia care acum are 36 de ani a descris experienta traumatizanta pe care a trait-o in calitate de recrut, in momentul sosirii la baza Mount Alice. Singura printre 28 de barbati, Rebecca a fost supusa unei ceremonii de initiere care o va urmari multa vreme.

Asa cum se poate observa si in galeria foto atasata acestui articol, Rebecca a primit „botezul” din partea viitorilor colegi de arme intr-un fel care ridica multe semne de intrebare in ceea ce priveste sanatatea mintala a acestora. Dezbracati si avand manusi de cauciuc pe organele genitale, acestia au intrat in contact fizic cu Rebecca si apoi au mimat diverse pozitii sexuale. Asa era botezul in  Royal Air Force…

„Nu voi tacea. Ce mi s-a intamplat a fost inceputul unei perioade negre din viata mea”, a spus victima acestui abuz despre cazul care inceput inca de cand ateriza in baza, moment in care barbatii s-au intors si i-au aratat fundul.

„Ceremonia de initiere a fost chiar in acea noapte. Ei erau dezbracati, purtau manusi de cauciuc si ma atingeau. Altadata, li s-a parut amuzant sa ma lege de un pat. Eram imbracata, dar in camera era intuneric si ma temeam. Foarte usor cineva imi putea face ceva de neimaginat”, a mai spus cea care a dezvaluit si cum a fost invitata la un zbor cu un avion Tornado. Motivul? Daca accepta invitatia, ar fi trebuit sa pastreze secretul apucaturilor caporalilor, care fortau tinerele sosite la baza sa intretina relatii intime cu ei.

„Armata nu face prea multe in legatura cu aceste abuzuri. (…) Daca altcineva imi citeste povestea si are curajul sa vorbeasca despre experientele personale ale abuzurilor din armata, atunci putem determina o schimbare a comportamentului”, a mai precizat Rebecca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img