News Flash:

SCANDALOS!Profesorul de la UMF IASI o ameninta pe huseanca: "Nu te omor eu, te omoara altcineva"

8 Februarie 2015
3715 Vizualizari | 1 Comentarii
Locul in care studenta a ascuns microfoanele este greu de ghicit • Nici cele mai bolnave fantezii sexuale ale barbatilor n-ar putea ajunge aici • Profesorul de Anatomie de la UMF Iasi a pus-o pe studenta in genunchi pentru a-i face sex oral in biroul sau, desi banuia ca este urmarit si inregistrat • A vazut pe geam chiar masina in care se aflau ofiterii de la DNA Iasi care il monitorizau, insa a continuat sa o determine pe victima sa-i indeplineasca fanteziile nebune • Profesorul de Anatomie vroia sa faca sex cu studenta in fiecare saptamana, un semestru intreg: "Te astept în semestrul II si în fiecare saptamâna, aranjata, frumusica, cum esti acum"

Ies la suprafata detalii de-a dreptul incredibile despre faptele comise de profesorul Dumitru Paduraru de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi. Astazi, Dumitru Paduraru urmeaza a fi adus in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi pentru judecarea contestatiei formulate impotriva mandatului de arestare preventiva emis de Tribunalul Iasi. Acesta spera sa fie lasat sa plece acasa pana diseara. Procurorii au constatat un lucru cu totul infiorator: profesorul a incercat sa o oblige pe studenta de 19 ani sa-i faca sex oral chiar in fata ofiterilor de politie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi.

Practic, politistii se aflau intr-o masina parcata in fata biroului pe care profesorul il avea la Institutul de Anatomie din cadrul UMF. In momentul in care a vazut pe geam masina respectiva parcata acolo, si-a dat seama ca este ceva suspect si a intrebat-o imediat pe studenta daca a anuntat pe cineva de ceea ce ii cerea el. Era o masina simpla, fara inscriptii de institutii. A fost speriat pentru cateva clipe dupa care si-a revenit in momentul in care studenta l-a asigurat ca n-a depus nicio plangere la politie. Pana si procurorii au ramas blocati cand au vazut cat poate fi de perseverent profesorul, desi avea suspiciuni clare ca era monitorizat. A riscat totul. "Perseverenta inculpatului in derularea activitatii infractionale este relevata si de faptul ca acesta a încercat, in repetate rânduri, sa intretina relatii sexuale cu victima, continuând activitatea infractionala, desi banuia ca ar putea fi înregistrat si chiar observând un autovehicul parcat in apropierea geamului biroului sau, care i s-a parut a fi suspect", au confirmat procurorii de la DNA Iasi.

Profesorul credea ca fata il inregistreaza cu ceasul

Suspiciunile profesorului cu privire la faptul ca studenta ar fi putut face o plangere au devenit tot mai clare pentru profesor in momentul in care aceasta, desi parea speriata de solicitarile lui, se prezenta de fiecare data atunci cand era chemata. Un moment important in "relatia" celor doi s-a petrecut pe data de 26 ianuarie 2015. In ziua respectiva a fost chemata de doua ori in biroul profesorului. O data in cursul diminetii si o data la ora 16:00. Cand a fost chemata prima data, profesorului de Anatomie i-a fost frica sa nu fie inregistrat. Astfel, i-a spus studentei sa-si dea jos ceasul de la mana.

"Înca din primele momente, profesorul, pentru a evita descoperirea activitatii sale infractionale, fiind suspicios cu privire la faptul ca victima l-ar putea inregistra, i-a solicitat sa-si scoata ceasul pe care il purta la mana si a intrebat-o din nou pe aceasta daca a vorbit cu cineva despre cele intamplate", au declarat procurorii. Fata si-a scos ceasul si s-a conformat. Politistii erau in masina parcata langa geamul biroului si erau gata de orice interventie. In schimb, microfoanele studentei erau ascunse, cel mai probabil, in cercei. Camera video putea fi ascunsa in medalionul pe care il avea la gat. Au fost inregistrate discutiile ambientale intr-un mod foarte clar, fara intreruperi. Ofiterii care s-au ocupat de acest caz au dat dovada ca pot lucra extrem de bine, ca niste profesionisti din filme, si ca statul roman are puterea sa probeze faptele unui asemenea individ.

Avea microfoanele ascunse in cercei?

In dimineata de 26 ianuarie, dupa ce au stat cateva minute in birou, profesorul vroia sa intretina raporturi sexuale cu studenta intr-un amfiteatru si a condus-o acolo. "In continuare, Paduraru Dumitru a condus persoana vatamata intr-un amfiteatru in care nu se mai afla nicio alta persoana, s-a asigurat ca aceasta nu are aparatura de înregistrare asupra sa si ca prietenul acesteia nu avea cunostinta despre pretentiile sale, dupa care i-a adus la cunostinta ca trebuie sa intretina relatii sexuale cu el in tot cursul semestrului II, saptamanal: «Te astept în semestrul II si în fiecare saptamâna, aranjata, frumusica, cum esti acum»", au precizat anchetatorii. Dupa cateva momente, profesorul a inceput sa o pipaie pentru a-i cauta microfoanele. Dupa ce s-a convins ca nu are aparatura de inregistrare asupra ei, a impins-o puternic jos pe podea si a rugat-o sa stea in genunchi. Atunci s-a descheiat la pantaloni si si-a scos penisul pentru a-i cere studentei sa-i faca sex oral.

"Si-a dezlantuit instinctele demonstrand un comportament socant, cu tente patologice", au concluzionat procurorii. In acel moment, victima s-a ridicat speriata si i-a spus profesorului ca nu este pregatita sa treaca la acest nivel al experientei sexuale si ca ii este frica. Atunci, profesorul a devenit nervos si imperativ in discurs. "Lovindu-se de refuzul persoanei vatamate, Paduraru Dumitru a devenit nervos, neputand sa tolereze frustrarea cauzata de atitudinea victimei si dându-i acesteia un ultimatum: «Ai zece secunde sa te gândesti! Nu. Pentru ca…  si la patru am altceva si nu am cum. Ai zece secunde sa te gândesti! Zece secunde au trecut. Gândeste-te». In continuare, Paduraru Dumitru i-a spus, imperativ: «La ora patru esti aici! Aranjata! Mai ai o sansa! Daca nu vii la patru, nu mai! Pasarica…?! Îti dau ultima sansa!», au declarat procurorii. In timpul discutiilor, profesorul a vorbit extrem de vulgar.

Vezi mai multe detalii pe BZI.RO
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047402 (s)